Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/clients/client69/web145/web/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/front/process.php) is not within the allowed path(s): (/home/kontyhu1/public_html:/opt/remi/php70/root/usr/share/pear:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/kontyhu1/public_html/gezenzug.hu/wp-content/advanced-cache.php on line 8
Próba tagság - GézenZug

Próba tagság

Ismerős?

Reggel rohanás a suliba, suli után rohanás a gyerekért, majd rohanás egyik különóráról a másik különórára, este házi feladat, lecke kikérdezés. Ismerős?

Ördögi kör ez, melyben nincs választási lehetőség, hisz egy olyan kényszerhelyzetben vagy Te is és a gyerek is, amiben folyamatos kihívások, folyamatos számonkérések vannak, állandó megfelelési kényszerrel.
Nincs mese, tanulni kell, mert különben nem veszik fel a gyerkőcöt a gimnáziumba. Arról nem is beszélve, hogy az sem mindegy, melyik középiskolába kerül majd, hol teszi le az érettségit, mert ez a döntése nagyban befolyásolja majd az egyetemi továbbtanulását is.

Van más megoldás?

Igen! Te csak legyél szülő! Mi, a GézenZugban ebben tudunk Nektek segíteni, hisz mindent megteszünk azért, hogy a gyermekekből a lehető legjobb eredményt hozzuk ki, mert hisszük, hogy nem a tananyagot kell tanítani, hanem a gyermeket! Hiszünk a szeretetteljes nevelés erejében, és a gyerekek sikereiben. Tudjuk, hogy minden gyermek más, minden gyermek másban tehetséges és másban ér el sikereket, csak meg kell bennük találni a sikerhez vezető utat és ez csakis egyéni fejlesztéssel, odafigyeléssel, szeretettel és türelemmel lehet!

 

Próba tagság

Megoldás heti 1 alkalomra!

Hogyan zajlik egy délután a GézenZugban, ha Próba tag vagy?

Ezt a tagságot azoknak a gyermekeknek ajánljuk, akik ki szeretnék próbálni, hogy milyen az élet a GézenZugban, de nem szeretnék elkötelezni magukat, vagy olyan sok egyéb heti elfoglaltságaik, tevékenységeik vannak, hogy csak hetente egyszer tudnak hozzánk eljönni.

A GézenZugban minden hétköznap 12h-től – 18h-ig tizenegy pedagógus kolléga várja a gyerekeket. Tudjuk, hogy minden gyermek más-más időpontban érkezik majd meg, legtöbben csak 14h körül, de lesznek olyan alkalmak is, amikor már délben ott tud lenni nálunk a gyermek, mert rövidített órái lesznek a suliban, vagy tanítási szünet van, vagy esetleg beteg volt és a lemaradásában tudjuk őt segíteni.

Ebédeltetésre nincs lehetőség, de természetesen, ha erre igény van, a gyerek magával tudja hozni az ebédet, meg tudja melegíteni és kulturált, nyugodt körülmények között meg tudja enni.

Az érkezés nálunk egyfajta rituálé: fontosnak tartjuk, hogy ne csak „beessenek” a gyerekek hozzánk, hanem a megérkezéskor kicsit ki tudják fújni magukat, ventilálhassanak, elmondhassák, hogy mi történt velük délelőtt és ráhangolódjanak a délután további részére. Ezt követően elkészítik a házi feladatot, és felkészülnek a másnapi órákra (tankönyveik és füzeteik a GézenZugban vannak, így mindig minden megoldható.)

A felkészülés végeztével pedig számot adnak tudásukról pedagógusainknak. A pedagógusaink között természetesen van humán, reál, természettudomány, zene és nyelv szakos kolléga is.

Ezt követően minden gyerekkel egyénileg, illetve kiscsoportban foglalkoznak tanáraink aszerint, hogy ki milyen szolgáltatást kíván igénybe venni, kinek, mire van szüksége (korrepetálás tantárgyanként, tehetséggondozás, versenyre felkészítés, nyelvvizsgára történő felkészítés, felvételi felkészítés, zene oktatás, stb.)

A nap végén minden tanuló úgy indul haza, hogy a másnapi órákra már maximálisan felkészült, bepakolt a táskájába, és otthon már „csak” pihennie kell.

Próba tagság

4.900 Ft naponta
  • Heti 1 nap 12-18-óráig
  • 1 hónapban maximum 4 alkalommal
  • Naponta min. 3 óra foglalkozás
  • Egyéni korrepetálás
  • Tehetséggondozás
  • Csak egy hónapig lehet igénybe venni

Back to Top