Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/clients/client69/web145/web/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/front/process.php) is not within the allowed path(s): (/home/kontyhu1/public_html:/opt/remi/php70/root/usr/share/pear:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/kontyhu1/public_html/gezenzug.hu/wp-content/advanced-cache.php on line 8
Független tagság - GézenZug

Független tagság

Ismerős?

Reggel rohanás a suliba, suli után rohanás a gyerekért, majd rohanás egyik különóráról a másik különórára, este házi feladat, lecke kikérdezés. Ismerős?

Ördögi kör ez, melyben nincs választási lehetőség, hisz egy olyan kényszerhelyzetben vagy Te is és a gyerek is, amiben folyamatos kihívások, folyamatos számonkérések vannak, állandó megfelelési kényszerrel.
Nincs mese, tanulni kell, mert különben nem veszik fel a gyerkőcöt a gimnáziumba. Arról nem is beszélve, hogy az sem mindegy, melyik középiskolába kerül majd, hol teszi le az érettségit, mert ez a döntése nagyban befolyásolja majd az egyetemi továbbtanulását is.

Van más megoldás?

Igen! Te csak legyél szülő! Mi, a GézenZugban ebben tudunk Nektek segíteni, hisz mindent megteszünk azért, hogy a gyermekekből a lehető legjobb eredményt hozzuk ki, mert hisszük, hogy nem a tananyagot kell tanítani, hanem a gyermeket! Hiszünk a szeretetteljes nevelés erejében, és a gyerekek sikereiben. Tudjuk, hogy minden gyermek más, minden gyermek másban tehetséges és másban ér el sikereket, csak meg kell bennük találni a sikerhez vezető utat és ez csakis egyéni fejlesztéssel, odafigyeléssel, szeretettel és türelemmel lehet!

 

Független tagság

Megoldás heti 3 alkalomra!

Hogyan zajlik egy délután a GézenZugban, ha Független tag vagy?

Ezt a tagságot azoknak a gyermekeknek ajánljuk, akik nem tudnak a hét minden napján a Gézenzugban tanulni, mert egyéb elfoglaltságaik, tevékenységeik vannak. Így a gyermek csak heti háromszor tud jönni hozzánk.

A GézenZugban minden hétköznap 12h-től – 18h-ig tizenegy pedagógus kolléga várja a gyerekeket. Tudjuk, hogy minden gyermek más-más időpontban érkezik majd meg, legtöbben csak 14h körül, de lesznek olyan alkalmak is, amikor már délben ott tud lenni nálunk a gyermek, mert rövidített órái lesznek a suliban, vagy tanítási szünet van, vagy esetleg beteg volt és a lemaradásában tudjuk őt segíteni.

Ebédeltetésre nincs lehetőség, de természetesen, ha erre igény van, a gyerek magával tudja hozni az ebédet, meg tudja melegíteni és kulturált, nyugodt körülmények között meg tudja enni.

Az érkezés nálunk egyfajta rituálé: fontosnak tartjuk, hogy ne csak „beessenek” a gyerekek hozzánk, hanem a megérkezéskor kicsit ki tudják fújni magukat, ventilálhassanak, elmondhassák, hogy mi történt velük délelőtt és ráhangolódjanak a délután további részére. Ezt követően elkészítik a házi feladatot, és felkészülnek a másnapi órákra (tankönyveik és füzeteik a GézenZugban vannak, így mindig minden megoldható.)

A felkészülés végeztével pedig számot adnak tudásukról pedagógusainknak. A pedagógusaink között természetesen van humán, reál, természettudomány, zene és nyelv szakos kolléga is.

Ezt követően minden gyerekkel egyénileg, illetve kiscsoportban foglalkoznak tanáraink aszerint, hogy ki milyen szolgáltatást kíván igénybe venni, kinek, mire van szüksége (korrepetálás tantárgyanként, tehetséggondozás, versenyre felkészítés, nyelvvizsgára történő felkészítés, felvételi felkészítés, zene oktatás, stb.)

Pedagógusaink figyelnek arra, hogy a gyermekek megfelelően legyenek terhelve, biztosítva minden nap a szabad játékot is (társasjáték, kártya, csocsó, ping-pong, stb.)

A nap végén minden tanuló úgy indul haza, hogy a másnapi órákra már maximálisan felkészült, bepakolt a táskájába, és otthon már „csak” pihennie kell.

A Független tagsággal biztosított a gyermek jó teljesítése az iskolában, hisz hetente háromszor, naponta minimum 3 órában, maximálisan odafigyelünk gyermeked fejlődésére, egyéni fejlesztésére.

Tudjuk, rohanó életmódunkban nincs arra lehetőség, hogy a nap végén személyesen megbeszéljük, mit is csinált a gyermeked a délután folyamán, miben szorult esetleg segítségre, milyen foglalkozásokon vett részt, milyen egyéni felkészítéseket tudtunk aznap csinálni, ezért mi összefoglaljuk gyermeked napi tevékenykedését, teljesítménynaplót vezetünk és küldünk Neked, amiben természetesen azt is láthatod, hogy mikor érkezett és mikor ment el tőlünk.

Független tagság

29.900 Ft havonta
  • Heti 3 nap 12-18-óráig
  • Várható 1 jegy javulás
  • Naponta min. 3 óra foglalkozás
  • Egyéni korrepetálás
  • Nyelvoktatás
  • Felvételire való felkészítés
  • Tehetséggondozás

 

Back to Top