Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/clients/client69/web145/web/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/front/process.php) is not within the allowed path(s): (/home/kontyhu1/public_html:/opt/remi/php70/root/usr/share/pear:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/kontyhu1/public_html/gezenzug.hu/wp-content/advanced-cache.php on line 8
Általános Szerződési Feltételek - GézenZug

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

a www.gezenzug.hu weboldalon történő jelentkezésre, érdeklődésre

  1. Általános információk

 

1.1.      A Szolgáltató adatai

A www.gezenzug weblap üzemeltetője:

Cégnév: Vestrum Azilum Szociális Szövetkezet

Székhely:  4031 Debrecen, Nyárád u. 5. TT 6.

Ügyvezető: Szűcs Magdolna Szonja

Adószám: 24314228-2-09

Cégjegyzékszám: 09-02-000716

Ksh szám: 24314228856012109

E-mail cím: info@gezenzug.hu

 

Tárhelyszolgáltató neve: Web Hosting Studio Kft.

Tárhelyszolgáltató székhelye: 2626 Nagymaros, Molnár u. 36.

Tárhelyszolgáltató e-mail címe: admin@whskft.hu

1.2. Fogalmak

Szolgáltató: a weboldal üzemeltetője, amely a weboldalon kínált szolgáltatásokra árajánlatot  nyújtó 1.1. pontban meghatározott jogi személy

Érdeklődő, jelentkező: az a természetes, illetve jogi személy vagy jogi személyiség nélküli szervezet, aki/amely a weboldalon kínált szolgáltatásokra jelentkezik vagy érdeklődik

Felek: a Szolgáltató és a Jelentkező, érdeklődő együttesen

 

2. Az érdeklődés, jelentkezés menete

2.1. A szolgáltatás bemutatás

A weboldalon minden szolgáltatás képpel és leírással kerül bemutatásra, amely megkönnyíti az érdeklődő számára a döntést. .

A szolgáltatások köre folyamatosan változhat, bővülhet.

2.2. A szolgáltatás kiválasztása, az érdeklődés, jelentkezés menete

A szolgáltatások leírásában törekszünk a legszélesebb körű, az érdeklődő döntését elősegítő információkat megadni. Az érdeklődő és a jelentkező az alábbi adatait kötelezően meg kell adni: Szülő neve, e-mail címe, telefonszáma, gyermek neve, iskolája, osztálya. Az adatok kitöltése után az Érdeklődés, Jelentkezés küldése gombra kattintva kerül sor az elküldésre.

A Szolgáltató az érdeklődés, jelentkezés teljesítése céljából kezelheti az érdeklődő, jelentkező azonosításához szükséges természetes személyazonosító adatokat. Az ezzel kapcsolatos rendelkezéseket Szolgáltató Adatvédelmi nyilatkozata tartalmazza.

2.3. Érdeklődés, jelentkezés visszaigazolása, megküldése

 A Szolgáltató az érdeklődés, jelentkezés megérkezését követően köteles az érdeklődő, jelentkező részére az érdeklődét, jelentkezést e-mailben visszaigazolni. Ennek technikai jellegű hibából fakadó elmaradásáért a Szolgáltató felelősségre nem vonható. Szolgáltató a visszaigazolót legkésőbb a kérés beérkezésétől számított 24 órán belül küldi meg.

 

3. Panaszkezelés

Amennyiben az érdeklődőnek, jelentkezőnek akár a honlap üzemelésével, vagy az azon szolgáltatott információkkal kapcsolatban észrevétele vagy panasza van, úgy azt a Szolgáltató részére e-mail, telefon vagy postai levél útján bejelentheti:

e-mail: info@gezenzug.hu

telefon: 20/314-9554

Postai cím:  4031 Debrecen, Nyárád u. 5. TT.6.

A Szolgáltató minden egyes panaszt érdemben kivizsgál, és annak eredményéről legkésőbb 30 napon belül az panaszost tájékoztatja. Amennyiben az érdeklődő a panasz kezelésével nem elégedett, úgy a felügyeleti szervekhez fordulhat.

4. Hírlevélre, nyereményjátékra történő feliratkozás

A weboldal látogatóinak lehetőségük van arra, hogy a Szolgáltató hírlevelére, nyereményjátékra feliratkozzanak a nevük és e-mail címük megadásával.

Szolgáltató az általa nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos információkról rendszeres tájékoztatást küld a hírlevélre feliratkozottak és érdeklődők, jelentkezők részére.

A feliratkozás során megadott személyes adatok kezelését Szolgáltató az Adatkezelési Nyilatkozatban megadott feltételek szerint kezeli.

Az Érdeklődő, jelentkező, feliratkozó bármikor kérheti a hírlevelek részére történő küldésének megszüntetését, a hírlevelekben biztosított leiratkozási lehetőséggel. Ebben az esetben a Szolgáltató törli a nevet és e-mail címet a listából, és a továbbiakban nem küld részére hírlevelet.

5.  A jelen ÁSZF hatálya, záró rendelkezések

Az ÁSZF hatálya a Szolgáltatóra, valamint az érdeklődőre, jelentkezőre terjed ki.

Az ÁSZF érvényes szövegének hatályba lépése napja az a nap, amely a honlapon feltüntetésre került.

Az ÁSZF határozatlan időre szól.

Az ÁSZF módosításának esetén a folyamatban lévő érdeklődések, jelentkezések dátuma szerint érvényes ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.

Back to Top